לראשונה העונה, מכבי חיפה הצליחה לנצח את אחת מארבע הגדולות בליגת העל. קבוצתו של ברק בכר גברה הערב (שני) 1:2 על בית"ר ירושלים, והתקרבה להבטחת המקום השלישי, במשחק שכלל לא מעט אירועים באצטדיון טדי, חלקם לא ממש קשורים לכדורגל.
המשחק נפתח בקצב נהדר, וכבר אחרי שלוש שניות דין דוד הגיע לאחד על אחד מול מול סילבה. אלא שאחרי רבע שעה קצבית קיבלנו אירועים שאנחנו מעדיפים שלא לראות במגרשי הכדורגל. זה התחיל בעימותים של דיא סבע עם הקהל, והמשיך בהפסקת המגרש בעקבות אבוקות באצטדיון, כשבנוסף ילד נפגע בחזהו מפצצת תאורה ופונה לקבל טיפול.
20 דקות אחרי הפסקת המשחק, שכללו בקשה מברק אברמוב לקהל שלא לזרוק אבוקות וחזיזים, שניר לוי הורה על חידוש המשחק ובדקה ה-30 קסנדר סברינה ניצל טעות של הבלמים, כשז'אן מרסלו מסר כדור לגיל כהן, והוא חטף כדור כדי להכניע את סילבה בדרך ל-0:1.
לפני ההפסקה (42), הירוקים הכפילו את היתרון כשמחמוד ג'אבר חטף כדור מאצילי, מסר כדור עומק לדין דוד והחלוץ עבר את סילבה בדרך ל-0:2, שהיה השער הראשון שלו אחרי תשעה משחקים. במחצית השנייה נראה היה שהביטחון חזר לחלוץ הירוקים, שהגיע ללא מעט הזדמנויות, כולל פעם נוספת שמצא את הרשת אך השער נפסל בעקבות נבדל והוא לא הצליח להשלים צמד.
בית"ר ירושלים לא הרימה ידיים והצליחה לצמק בדקה ה-60, כשעבדולאי סק דרך ברחבה על רגלו של ירדן שועה, וקפטן המארחת דייק מהנקודה הלבנה מול שריף כיוף. אך למרות הזדמנויות של שלי הקבוצות, התוצאה נשמרה עד לסיום.
בשבת, הירוקים יקוו לעשות צעד נוסף לעבר הבטחת המקום השלישי כשיארחו את הפועל חיפה לדרבי, בעוד בית"ר ירושלים תשחק למחרת נגד מכבי נתניה בתקווה לחזור למסלול הניצחונות.
לראשונה העונה, מכבי חיפה ניצחה קבוצה מבין ארבע הגדולות (דני מרון)
המשחק אומנם נפתח עם אבוקות ביציעים אחרי רבע שעה (דני מרון)
שגרמו לעצירה של 20 דקות (דני מרון)
אברמוב פנה לאוהדים כדי שיפסיקו לזרוק אבוקות (דני מרון)
אך בדקה ה-30 סברינה קבע 0:1 אחרי טעות בהגנה (דני מרון)
ודין דוד קטע בצורת והכפיל (דני מרון)
ירדן שועה צימק מהנקודה הלבנה (דני מרון)
ברק בכר מתקרב להבטחת המקום השלישי (דני מרון)
והאוהדים הירוקים שעשו את הדרך לטדי יכולים להיות מרוצים (דני מרון)