ספורט 5 - חדשות ספורט, תוצאות, תקצירים ושידורים מישראל ומהעולם
pin ON
05.04.25 22:49
<
>
  • 45'
    ברצלונה 1 - 1 בטיס
  • מחצית
    מילאן 1 - 2 פיורנטינה
  • 43'
    ליון 1 - 1 ליל
  • 59'
    פ.צ. קלן 0 - 1 הרטה ברלין
  • 7'
    אטלנטה הוקס 38 - 47 ניו יורק ניקס
  • 15'
    ויטוריה גימראייש 1 - 0 סנטה קלרה
  • Q3
    בילבאו 55 - 44 גראן קנאריה
  • 49'
    שארלוט 0 - 1 נאשוויל
  • מחצית
    גנט 0 - 3 אוניון סט. ז'ילואז'
  • מחצית
    אלמירה סיטי 0 - 2 זוולה
  • מחצית
    גנט 0 - 3 אוניון סט. ז'ילואז'
  • מחצית
    ספורטינג גיחון 0 - 0 טנריפה
כל התוצאות >
עבור לזירה:
באיירן מינכן
0:0
הסתיים
הליגה הגרמנית מחזור 21
09/02/2020
מרקו פריץ
אליאנץ ארנה
לייפציג

נגמרה התחמושת: 0:0 בין באיירן ללייפציג

ורנר וסביצר החמיצו בענק בקרב הצמרת. האלופה נותרה בפסגה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   09.02.20 - 20:52
Getting your Trinity Audio player ready...
(getty)
(getty)

שביתת נשק. כמה שהמשחק הערב (ראשון) באליאנץ ארינה הבטיח, קרב על הפסגה בין שתי המובילות של הבונדסליגה, באיירן מינכן ולייפציג. שתי הקבוצות, שכבשו יחד 111 שערי ליגה לא מצאו את הרשת ונפרדו ב-0:0 בקרב המרכזי של המחזור ה-21, שהשאיר את האלופה בפסגה עם נקודה יותר מיריבתה.

באיירן מינכן הגיעה למשחק אחרי שישה ניצחונות ליגה רצופים ונעצרה במגרש הביתי מול חניכיו של יוליאן נגלסמן. לייפציג זו קבוצת החוץ הטובה בגרמניה והיא הוכיחה זאת גם הערב, כששמרה את הבווארים על מינימום הזדמנויות והצליחה לעצור את החלוץ הלוהט של הליגה - רוברט לבנדובסקי.

כמו כן, הפולני הבקיע 22 שערים ב-20 מחזורים עד היום, אך לא הצליח להתבלט מול דאיו אופאמקאנו וההגנה החזקה של האורחת. מנגד, הנשק הקטלני של לייפציג - טימו ורנר, שכח גם הוא את התחמושת בבית ואף סיפק החמצה ענקית במחצית השנייה. החלוץ קיבל מסירת עומק גדולה מכריסטופר אנקונקו ונותר לבדו מול מנואל נויר, אך בעט בנגיעה החוצה מחמישה מטרים. שתי התותחים הכבדים של הקבוצות, שהיו אחראים ל-38% מהשערים של קבוצתם לא פגעו באליאנץ ארינה.

עוד קודם לכן, עם פתיחת המחצית השנייה, מרסל סביצר היה יכול להפוך לגיבור של לייפציג, אבל גם הוא לא ניצל את ההזדמנות הגדולה שלו, כשהגיע לבד מול השער ובעט מעשרה מטרים גבוה. מנגד, לאון גורצקה פספס את המצב הטוב ביותר של האלופה. הקשר ביצע דאבל-פס מופלא עם לבנדובסקי על סף הרחבה, שהשאיר אותו לבד מול פטר גולאצ'י, אך השוער ההונגרי עצר את הבעיטה של הגרמני בדקה ה-80 וקבע 0:0 ראשון העונה של שתי הקבוצות.

בתוך כך, לייפציג סוגרת ארבעה משחקים רצופים ללא ניצחון, אחרי התוצאות המאכזבות בליגה וההדחה מהגביע. עם זאת, היא יכולה להיות מרוצה מהופעות הבכורה של דני אולמו ואנחליניו, שאמנם לא סיפקו משחק גדול, אבל ערכו טבילת אש משמעותית בבונדסליגה.

בעקבות התוצאה, צמרת הליגה הגרמנית ממשיכה להיות צפופה מתמיד. הניצחון של לברקוזן אתמול על דורטמונד העלה אותה למקום החמישי והיא רחוקה כעת שש נקודות בלבד מבאיירן. אז מה הלאה? האלופה תנסה לחזור למסלול הניצחונות ביום ראשון הבא מול קלן, בעוד לייפציג תפגוש בשבת את ורדר ברמן.