ספורט 5 - חדשות ספורט, תוצאות, תקצירים ושידורים מישראל ומהעולם
pin ON
09.04.25 01:41
<
>
  • 39'
    בוטאפוגו 0 - 0 קראבובו
  • 40'
    ליברטד אסונסיון 1 - 0 טאז'רס
  • 40'
    אינדפנדיינטה 0 - 0 בוסטון ריבר
  • 40'
    גרמיו 1 - 0 אתלטיקו גראו
  • 39'
    קאראקס 1 - 0 סיאנסיאנו
  • סבב 7
    ניו יורק מטס 8 - 5 מיאמי מרלינס
  • 01:40 09.04
    פיטסבורג פיראטס - סט. לואיס קרדינלס
  • 01:45 09.04
    וושינגטון נשיונאלס - לוס אנג'לס דודג'רס
  • 01:45 09.04
    בוסטון רד סוקס - טורונטו בלו ג'ייז
  • 02:00 09.04
    אורלנדו מג'יק - אטלנטה הוקס
  • 02:00 09.04
    אינדיאנה פייסרס - וושינגטון וויזארדס
  • 02:00 09.04
    קליבלנד קאבלירס - שיקגו בולס
כל התוצאות >
ליברפול
0:0
הסתיים
ליגת האלופות רבע גמר - גומלין
14/04/2021
ביורן קויפרס
אנפילד
ריאל מדריד

הפריחה את השממה: ריאל מדריד בחצי גמר האלופות

אחרי שלוש שנים, ריאל מדריד חזרה למקומה הטבעי. הבלאנקוס סיימו ב-0:0 עם ליברפול, רשמו 1:3 בסיכום שני המשחקים והעפילו לחצי גמר האלופות בו יפגשו את צ'לסי. קורטואה סיפק כמה הצלות יפות, סלאח רשם החמצת ענק וזידאן רחוק רק שלושה משחקים מהתואר

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   14.04.21 - 23:53
Getting your Trinity Audio player ready...

אחרי לא מעט דפיקות לב ומתח גבוה באנפילד, ריאל מדריד יכולה לחזור לחייך בזירה האירופית. שלוש שנים מאכזבות, אלופת ספרד שבה הערב (רביעי) לחצי גמר ליגת האלופות אחרי 0:0 עם ליברפול, שהספיק לה אחרי יתרון 1:3 מהמשחק במדריד בשבוע שעבר.

יורגן קלופ ושחקניו בהחלט יכולים להיות מאוכזבים, אחרי שהציגו את אחד המשחקים הטובים ביותר שלהם העונה ובחלקים גדולים מהמשחק נראה היה שהקאמבק הגדול הוא רק עניין של זמן. אך למרות שמוחמד סלאח, סאדיו מאנה, רוברטו פירמינו וחבריהם בעטו לשער 15 פעמים, 8 מתוכן למסגרת, הם פשוט לא היו מספיק חדים, וגם כשכן, הם נתקלו בעוד משחק גדול של טיבו קורטואה בין הקורות.

מנגד, זינדין זידאן הגיע למשחק הזה כשרק פרלאן מנדי היה שחקן ההרכב הזמין היחיד לרשותו בחלק האחורי. וכשאפילו המגן ימני לעת מצוא, לוקאס ואסקס היה פצוע, הוא שיבץ בתפקיד את פדריקו ואלוורדה, שעלה למשחק עם משככי כאבים, והאורוגוואי התקשה להתאקלם בתפקיד החדש. אך למזלה של ריאל מדריד, אדר מיליטאו המשיך בשבוע הנהדר שלו והציג עם נאצ'ו משחק גדול במרכז ההגנה, זאת כאמור לצד קורטואה שרשם משחק גדול.

בסך הכל, אלופת ספרד הגיעה אחרי שבוע שכלל ניצחונות משחק הראשון מול ליברפול ובקלאסיקו מול ברצלונה, והעייפות ניכרה בהחלט בשחקניה. בין היתר בטוני קרוס שהיה מגיבורי המשחק הקודם, והערב היה חלש במיוחד, ו-ויניסיוס ג'וניור, שכבש צמד בשבוע שעבר, קיבל הרבה פחות שטחים והתקשה מול ההגנה האדומה. בסך הכל, מלבד מספר ניסיונות לעקוץ במתפרצות שלא צלחו, ריאל מדריד לא ממש הרשימה והיא תיקח מהמשחק הזה רק את התוצאה.

כעת, ריאל מדריד צריכה להתאושש בהקדם לקראת המאבקים בליגה, ומיום ראשון מצפים לה שלושה משחקים בשבעה ימים נגד חטאפה, קאדיס, וריאל בטיס. מנגד, ליברפול תחזור למאבקים על המקום בין ארבע הגדולות בפרמייר-ליג, וביום שני היא תפגוש את לידס.