ספורט 5 - חדשות ספורט, תוצאות, תקצירים ושידורים מישראל ומהעולם
pin ON
02.04.25 09:21
<
>
  • 3'
    טרנאקי איירס 12 - 16 קאנטרברי ראמס
  • 21:30 02.04
    ולנסיה - הפועל תל אביב
  • 20:45 02.04
    פנרבחצ'ה - ברצלונה
  • 22:30 02.04
    אתלטיקו מדריד - ברצלונה
  • 20:00 02.04
    באחצ'שהיר קולג'י - גראן קנאריה
  • 22:00 02.04
    מילאן - אינטר
  • 21:45 02.04
    בורנמות' - איפסוויץ'
  • 21:45 02.04
    ברייטון - אסטון וילה
  • 21:45 02.04
    מנצ'סטר סיטי - לסטר
  • 21:45 02.04
    ניוקאסל - ברנטפורד
  • 21:45 02.04
    סאות'המפטון - קריסטל פאלאס
  • 22:00 02.04
    ליברפול - אברטון
כל התוצאות >
ריאל מדריד
'45 דיאס
'54 חוסלו
0:2
הסתיים
הליגה הספרדית מחזור 7
27/09/2023
חוסה לואיס מונוארה מונטרו
סנטיאגו ברנבאו
לאס פלמאס

נפתחו השמיים: 0:2 לריאל על לאס פאלמאס

לאחר ההפסד בדרבי, הבלאנקוס התאוששו. חוסלו ודיאס כבשו, ויניסיוס חזר

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   27.09.23 - 21:53
Getting your Trinity Audio player ready...
(getty)
(getty)

שלושה ימים לאחר ההפסד בדרבי מול אתלטיקו, הבלאנקוס חזרו למסלול: ריאל מדריד ניצחה הערב (רביעי) 0:2 את לאס פאלמאס. קרלו אנצ'לוטי והשחקנים שלו שלטו לאורך כל המשחק, ונתקלו בערב גדול של אלברו ואייס מהקנריים - אבל בסופו של דבר הצליחו להבקיע פעמיים, ולהשיג שלוש נקודות. המקום הראשון לא הושג, לאחר נצחונה של ג'ירונה במקביל על ויאריאל - אבל ריאל בהחלט יכולה לצאת מחייכת מהמשחק הארוך הזה.

72 שעות ארוכות מאוד עברו על ריאל מאז ההפסד הכואב בוואנדה מטרופוליטנו. כמובן שלאס פאלמאס היא לא יריבה שוות ערך לאתלטיקו, אבל הרבה לחץ השתחרר הערב בסנטיאגו ברנבאו. במשך כמעט מחצית שלמה, ריאל לחצה ללא הפסק והגיעה לאינספור מצבים - אבל נתקלה בערב גדול של שוער לאס פאלמאס, אלברו ואייס, שלרגע נראה כמו גיבור המשחק.

מי שהיה ראשון המתוסכלים היה חוסלו, החלוץ הספרדי, שלא הפסיק לבעוט - אבל לא הצליח להגיע אל השער המיוחל. מי ששבר את הקרח עבורו היה בראהים דיאס, שהבקיע וסיפק הופעה נהדרת - עד שהוחלף. אחר כך, גם חוסלו סוף סוף כבש - ויקווה שהמומנטום הזה יימשך מבחינתו.

ולצד הניצחון, שלא הגיע אחרי יכולת גדולה, אבל בהחלט הוריד אבן מהלב של ריאל - הגיעה עוד בשורה טובה. קוראים לה ויניסיוס ג'וניור, שאחרי הפציעה חזר לשחק - לאחר שנכנס כמחליף. "ויני" לא היה ביכולתו הרגילה, אבל מדי פעם הראה שוב את רגעי הקסם - וברור שככל שיצבור דקות, הוא יחזור למה שהוא יודע להראות. ג'וד בלינגהאם, אגב, לא שותף - וזכה למנוחה, לקראת משחק הצמרת החשוב מול ג'ירונה בשבת הקרובה.

לאס פאלמאס, בסופו של דבר, לא יכולה להתלונן. הקבוצה מהאיים הקנריים עשתה ככל שיכולתה, ובעיקר התברכה בשוער שלה, אלברו ואייס. האיש בין הקורות סיפק מחצית ראשונה לפנתיאון, עם שורה של הצלות מדהימות, אבל גם הוא בסופו של דבר נכנע. כאשר השער הראשון נכבש, לקבוצה בצהוב לא היתה תשובה - והמשחק הוכרע.

וריאל? היא הולכת לשבוע מאוד מאתגר. בשבת, היא פוגשת את הלהיט של הליגה הספרדית - ג'ירונה, ששמרה על המקום הראשון עם הניצחון הערב מול ויאריאל. ארבעה ימים לאחר מכן, היא נוסעת לאצטדיון דייגו מראדונה - כדי לפגוש את אלופת איטליה, נאפולי. היא תגיע לשם עם סגל מאוד שברירי, מאוד פצוע, והיא תקווה שמה שיש לה - יספיק. עד עכשיו, זה בעיקר מספיק בקושי.