ספורט 5 - חדשות ספורט, תוצאות, תקצירים ושידורים מישראל ומהעולם
pin ON
16.04.25 23:08
<
>
  • מחצית
    ריאל מדריד 0 - 0 ארסנל
  • 74'
    ניוקאסל 5 - 0 קריסטל פאלאס
  • 2'
    נאנטר 78 - 64 א.א.ק. אתונה
  • 47'
    ספורטיבו אמליאנו 0 - 0 ג'נרל קבז'רו
  • 47'
    ריונגרו אגילאס 0 - 0 אוניון מגדלנה
  • סבב 10+
    מינסוטה טווינס 3 - 3 ניו יורק מטס
  • הסתיים
    בילבאו 72 - 65 פאוק סלוניקי
  • הסתיים
    אתלטיקו ויאדוליד 26 - 24 ברצלונה
  • הסתיים
    אלבה ברלין 102 - 88 טלקום בון
  • 23:10 16.04
    סן דייגו פאדרס - שיקגו קאבס
  • הסתיים
    הפועל גליל עליון 87 - 82 הפועל ירושלים
  • הסתיים
    מכבי רמת גן 98 - 86 אליצור נתניה
כל התוצאות >
ברצלונה
'16 ראפיניה
0:1
הסתיים
הליגה הספרדית מחזור 24
05/03/2023
חאבייר ארבלואה
קאמפ נואו, ברצלונה
ולנסיה

בראש אחד: ברצלונה ניצחה 0:1 את ולנסיה

נגיחה אחת הספיקה: ראפיניה כבש, הפער מריאל גדל ל-10 נק'. אראוחו הורחק

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   05.03.23 - 19:09
Getting your Trinity Audio player ready...
(getty)
(getty)
לפעמים, אדם קונה את עולמו במהלך אחד: למרות משחק משעמם וחסר אופק, ברצלונה הצליחה לנצח הערב (ראשון) 0:1 את ולנסיה - והגדילה את הפער ל-10 נקודות מריאל מדריד שבמקום השני (לפחות עד שהבלאנקוס ישחקו בהמשך הערב). הקטאלונים חוו עוד משחק שבו התקשו להרשים, אבל נעזרו בהברקה אחת של סרחיו בוסקטס והברזילאי, כדי לקחת עוד שלוש נקודות בדרך לאליפות.

כמו תמיד בתקופה האחרונה, ובעיקר ב"קלאסיקו" בחצי הגמר נגד ריאל מדריד, ברצלונה ממשיכה לא לשחק טוב. היא פאסיבית מאוד, כמעט ולא מאיימת לשער (רק ארבעה ניסיונות למסגרת ב-90 דקות), ובאופן כללי נראית כמו צל חיוור לקבוצות הגדולות שהיו שלה בעבר.

אבל לברצלונה תמיד יש את המעט שמספיק - רגע קסום אחד מרגליו של ראפיניה, ובעיקר אזלת הרגל של הקבוצה האורחת. אמרנו שלברצלונה היו רק ארבעה ניסיונות למסגרת? לוולנסיה, היריבה שלה, היתה רק בעיטה אחת (וגם היא הגיעה עמוק בתוספת הזמן).

ולנסיה של רובן בראחה יודעת היטב שזו לא הליגה שלה. העטלפים הגיעו אמנם אחרי הניצחון על סוסיאדד, שנתן לה תקווה חדשה במאבק התחתית - אבל הערב היא לא הצליחה לחדור את ה"הילה" סביב ברצלונה. גם לא בערב שבו הקטאלונים החמיצו פנדל, ונותרו בעשרה שחקנים החל מהדקה ה-59. במחזור הבא, היא תארח את אוסאסונה ותחפש שוב לעלות מעל הקו האדום.

ברצלונה, מנגד, אמנם לא משחקת טוב - אבל הפער לזכותה רק גדל. בשבוע הבא, היא תצא למשחק חוץ מול אתלטיק בילבאו בסאן מאמס, ותיאלץ להסתדר ללא רונלד אראוחו - שהורחק בכרטיס אדום. עם זאת, יש משהו ברוח של הבלאוגראנה - שכנראה התחבר השנה. אליפות ספרד ללא ספק בידיים שלה, 14 סיבובים עד הסוף.