ספורט 5 - חדשות ספורט, תוצאות, תקצירים ושידורים מישראל ומהעולם
pin ON
01.04.25 08:09
<
>
  • הסתיים
    דפורטיבו סנטאני 0 - 0 רוביו נו
  • הסתיים
    בויזי סטייט ברונקוס 89 - 59 ג'ורג' וושינגטון קולוניאלס
  • הסתיים
    סאו חוזה 84 - 71 באסקט סיארנסה
  • הסתיים
    ססי פראנקה 117 - 57 קשיאס דו סול
  • הסתיים
    מיאמי מרלינס 4 - 10 ניו יורק מטס
  • הסתיים
    סינסינטי רדס 14 - 3 טקסס ריינג'רס
  • הסתיים
    שארלוט הורנטס 110 - 106 יוטה ג'אז
  • הסתיים
    אינדיאנה פייסרס 111 - 109 סקרמנטו קינגס
  • הסתיים
    וושינגטון וויזארדס 94 - 120 מיאמי היט
  • הסתיים
    אורלנדו מג'יק 87 - 96 לוס אנג'לס קליפרס
  • הסתיים
    רדבול ברגנטינו 2 - 2 סארה
  • הסתיים
    מוגי דאס קרוזס 66 - 82 יוניפשיסה
כל התוצאות >
ריאל מדריד
'7 רודריגו
'8 קרוס
'24 ראמוס
'69 בנזמה
'90 יוביץ`
0:5
הסתיים
הליגה הספרדית מחזור 11
30/10/2019
לגאנס

0:5 לריאל על לגאנס, שער בכורה ליוביץ'

הבלאנקוס פירקו את נועלת הטבלה. בנזמה כבש ובישל פעמיים

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   31.10.19 - 00:06
Getting your Trinity Audio player ready...
יוביץ' והזאר. ריאל מדריד מחצה (Getty)
יוביץ' והזאר. ריאל מדריד מחצה (Getty)

נראה שבריאל מדריד התגעגעו לריח של הדשא. אחרי שמונה ימים ללא משחק, בעקבות דחיית הקלאסיקו נגד ברצלונה, החבורה של זינדין זידאן הביסה בסנטיאגו ברנבאו 0:4 את נועלת הטבלה לגאנס, במסגרת המחזור ה-11 בליגה הספרדית.

הבלאנקוס, שניכר היה שחזרו לליגה באנרגיות מחודשות, פתחו חזק מהרגע הראשון, וכבר בדקות הראשונות בנזמה בישל לרודריגו (7) ולטוני קרוס (8). בהמשך, סרחיו ראמוס (24) והחלוץ הצרפתי (69) הצטרפו לרשימת הכובשים עם פנדל מוצלח של כל אחד, ולוקה יוביץ' חתם את התוצאה עם שער בכורה בקבוצה, דקה בתוך תוספת הזמן.

גם בנזמה יכול להיות בהחלט מרוצה מהמשחק, אחרי שחילק שני בישולים כבר תוך שמונה דקות, והוסיף שער מהנקודה הלבנה, כדי להעלות את מאזנו לשבעה שערי ליגה. עם זאת, הצרפתי החמיץ מספר מצבים קורצים, שהי יכולים להעלות אותו לראש טבלת הכובשים. 

אחת הנקודות החיוביות עבור ריאל מדריד מסתמנת כרודריגו. הברזילאי, שהראה יכולת טובה נגד גלאטסראיי בשבוע שעבר, לא רק פתח לראשונה בהרכב וכבש את השער השני שלו בליגה הספרדית, אלא הציג יכולת טובה עם פעולות חיוביות רבות במשחק ההתקפה.

בגיל 18, הכוכב הצעיר בהחלט ניצל את ההזדמנויות שקיבל, והראה למה זידאן העדיף אותו בסגל על פני חברו, ויניסיוס ג'וניור. אחרי מספר שנים של חוסר יציבות בעמדה, ותלות בגארת' בייל הפצוע, אולי כבר אפשר לומר בזהירות שריאל מדריד מצאה סוף סוף שחקן ראוי שיאייש את צד ימין של ההתקפה.

סיבה נוספת לאופטימיות עבור הבלאנקוס מגיעה מהכיוון של לוקה יוביץ'. הסרבי, שהגיע הקיץ מאיינטרכט פרנקפורט תמורת 60 מיליון יורו, עלה מהספסל וכבש סוף סוף את שער הבכורה שלו במדים הלבנים. הסרבי, שעד כה לא כבש בתשעת המשחקים שבהם שותף, ונראה מחובר ולא מהוסס, הציג היום יכולת משופרת וביציעי הברנבאו יכולים רק לקוות ימשיך ביכולת הזאת.

כעת, במטרה להמשיך ביכולת הטובה, החבורה של זידאן תמשיך לעוד משחק בית ותארח בשבת את ריאל בטיס. מנגד, נועלת הטבלה, שרק השיגה במחזור שעבר את ניצחון הבכורה שלה בליגה, תקווה להתאושש מהתבוסה הצורבת כשתארח בבוטארקה את אייבר.