איזה סיום מופרע למשחק העונה. כשהכל כבר היה נראה סגור ונעול, בית"ר ירושלים חילצה הערב (שבת) 2:2 פשוט דרמטי מול הפועל ב"ש. הירושלים חזרו מפיגור כפול ואיזנו את התוצאה בתוספת הזמן לעיני טרנר אדום, כדי להשאיר את הפער ל-2 נקודות בלבד בפסגה כשנותרו עוד 8 מחזורים לסיום. הכל עדיין פ-ת-ו-ח.
זהו המשחק ה-19 ברציפות שבית"ר לא מצליחה לנצח את הפועל ב"ש וגם העונה היא השכילה להשיג נקודה אחת מתשע אפשריות, אבל יכול להיות שהתיקו הזה ישנה את תמונת האליפות עבור ברק יצחקי ושחקניו. הקבוצה של רן קוז`וך כבר נגעה בניצחון ויכולה להרגיש מבואסת מעצמה שזרקה אותו לפח עם החמצות דרמטיות בסיום.
כמו במרבית שלבי העונה, בית"ר שוב הוכיחה את האופי שלה והיכולת שלה לחזור ממצבים קשים. הנקודה בטרנר היא ה-12 שהיא משיגה העונה החל מהדקה ה-90 וזה דבר שיכול לתת לה דחיפה לקראת הישורת האחרונה של העונה. בחודש הבא יפגשו שתי הקבוצות האלה שוב באצטדיון טדי, במשחק העונה האחרון, שעשוי לחרוץ את גורל האליפות. אנחנו כבר לא יכולים לחכות.
בית“ר חזרה מ-2:0 (אלן שיבר)
הרבה תלונות לפוקסמן (אלן שיבר)
במחצית הראשונה היא לא הופיעה (אלן שיבר)
צמד אדיר, זלאטנוביץ` (אלן שיבר)
אהבה על הדשא (אלן שיבר)
לאבו רומי היה משחק מצויין (אלן שיבר)
בן שימול ובית“ר חזרו לעניינים (אלן שיבר)
החמצה גדולה לקנגווה בסיום (אלן שיבר)
טעה פעם אחת והציל כמה כדורים (אלן שיבר)
הליגה עוד פתוחה (אלן שיבר)
סיום מופרע (אלן שיבר)
זה היה משחק של שתי מחציות. בראשונה, ב"ש פתחה מצויין עם שלישיית הקישור המעולה שלה ברשות קינגס קנגווה שהרוויחה את רוב הכדורים בעצמה. אמיר גנאח ומוחמד אבו רומי היו פעילים על הקווים ומי שהביא את הפרנסה היה איגור זלאטנוביץ`. החלוץ הבקיע בדקה ה-33 אחרי התקפה נהדרת ולא השאיר סיכוי למיגל סילבה, כשהוא עושה צדק במשחק.
ההבדלים בין הקבוצות המשיכו לגדול. בדקה ה-44, ממש על סף ההפסקה, השוער של בית"ר טעה בהרחקת הכדור. אליאל פרץ היה זריז כדי להכניס כדור עומק וזלאטנוביץ` הרשית את ה-12 שלו העונה והכפיל את היתרון של ב"ש, שהיתה הרבה יותר מסוכנת ויצירתית מהיריבה שלה במחצית הראשונה.
במחצית השניה, ברק יצחקי בחר שלא לבצע חילופים, אך בכל זאת הקבוצה שלו נכנסה לאט אבל בטוח למשחק. בדקה ה-53 עומר אצילי סיים מקרוב וצימק ל-2:1 אחרי פעולה נהדרת של ג`ובנסיקו קאלו על הקו. בדקה ה-83, אצילי הוחלף על יד מוזי, במהלך שהיה נראה תמוה תחילה, אבל הסתבר כבינגו.
ובזמן שבית"ר חשבה איך היא משווה את התוצאה, ב"ש קיבלה מרחבים והיתה יכולה להכריע את ההתמודדות לפחות פעמיים או שלוש, אבל רועי לוי המחליף נעצר באחד על אחד עם סילבה וקנגווה בעט ממצב קורץ החוצה בדקות הסיום. ואז בתוספת הזמן, טימוטי מוזי המחליף כבש לאחר ריבאונד ברחבה וקבע 2:2 דרמטי ומסעיר.